Seger i premiären

Så var premiären i Supertrean äntligen avklarad!!
På Kungsängens IP bjöds det på fantastiskt bandyväder tyckte de flesta utom Robban och Adde som frös som hundar.
Efter sent återbud från Grandien och att Jonas A och Jonas P återuppståt från de döda kunnde vi skrapa ihop hela 15 spelare varav 2 debutanter nämligen Patrik Renman och Daniel Wisborg.

Eftersom varken vi eller SBBK hade någon koll på varandra började match lite trevande från båda lagen men tackvare att vi ställde upp lite högre och störde deras uppspel lyckades vi nästan direkt skapa några farligheter :) Det tog inte många minuter innan Robban kunde rulla in säsongens första mål på pass från Uffe (tror jag).
Därefter kommer en lååååånnnnng period där det i egentligen inte händer någonting, men plötsligt....
Kåberg kan ha gjort årets mål redan i första matchen! På frislag från minst 20 meter ute lill höger lobbar/placerar han in 2-0 i bortre krysset!! magiskt! kort därefter gör Uffe 3-0, brutet uppspel-pass in framför mål (Robban) och inget misstag av Uffe. Redan i anfallet efter serveras nästa delikatess :) återigen frislag långt ute till höger, Kåberg slår en stenhård isboll, Roberg möter på bortre stolpen och behöver bara sätta fram klubban.
När dommaren efter de längsta 45 minuterna någonsin blåser för halvtidsvila leder vi med 4-0 :)

I andra halvlek är det SBBK som börjar stressa oss högt i banan, eftersom vi är "lite" trötta har vi svårt att ta oss förbi och får ingen längd på anfallen, men vi är täta i försvaret så till att börja med skapar inte SBBK så mycket chanser. Efter ca 10 minuter reduserar man på en hörna som smet in ovanför våra huvuden så det var inte så mycket att göra åt.. sen är det bud på mer delvis tackvare att vi drarpå oss två raka utvisningar, b.l.a en mkt onöding eftersläng av undertecknad (ber om ursäkt för det). SBBK bräner en straff, och man träffar ribban har dessutom ett bar bollar som dansar på mållinjen och tillslut reduserar man återigen, 4-2 med 25 minuter kvar. huuuuaaa... dessutom drar vår eminente libero Anders Ulmstedt baksidan på låret (typisk sprinterskada) och tvingas kliva av.
SBBK pumpar på men vi lyckas freda målet och med mindre än 5 minuter kvar avgör Robban matchen när Mackan mycket vakert serverat honom ett friläge.

Bäst i Enköping var Ulf Dolfei vilken evighetsmaskin!!